Acties voor Kivu

Met Mama Kivu geloven we in de kracht van de vrouwen in Oost-Congo. Om hen verder te laten dromen en ondernemen, bundelen heel wat vrijwilligers in Vlaanderen de krachten. Met een sterke werkgroep in Izegem en Destelbergen wordt lokaal heel wat ondernomen.

Maar ook over de gemeentegrenzen heen worden vanuit Mama Kivu sensibiliserende acties opgezet. Mama Kivu België wil woordvoerder zijn van onze partners en vrienden in Noord-Kivu. Met de documentaire Backup Butembo werd het debat over de uitdagingen van de bevolking in Oost-Congo, in meer dan 40 gemeenten intensief gevoerd. Met het project Beni Files worden de recente opflakkeringen van het geweld onder de aandacht gebracht.

Net als in Oost-Congo, geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Daarom werken we, voor al onze activiteiten en acties in België graag samen met partnerorganisaties.

Mama Kivu draait volledig op de kracht van vrijwilligers. Wij zijn dan ook trots dat onze activiteiten zowel uit sensibiliserende activiteiten, politieke campagnes en fundraising acties bestaan.

Wil je zelf graag je steuntje bijdragen?

Doe mee!