Steun ons

Steun ons

Mama Kivu ondersteunt en bekrachtigd initiatieven van sterke vrouwen in Oost-Congo. Zo werd er ondertussen in Noord-Kivu een vrouwenvoetbalcompetitie opgericht, gelinkt aan sociale projecten die de speelsters helpen hun levensomstandigheden te verbeteren. Ook wordt er vandaag samengewerkt met Fepsi, een opvangcentrum voor slachtoffers van seksueel geweld in Butembo, opgericht door lokale moeders, die de slachtoffers in hun omgeving hulp wilden bieden. Samen met hen proberen we de jongste slachtoffers te helpen terug naar school te kunnen. De succesvolle samenwerking leidde in 2015 ook tot de opening van Maison Ngulo, een opvanghuis en opleidingscentrum voor slachtoffers van seksueel geweld.

Wil je zelf de vrouwen een duwtje in de rug geven? Aarzel niet en doe een schenking via het rekeningnummer BE28 9731 3612 8420.

Fiscaal attest: Projectrekening Koning Boudewijnstichting
In juli 2015 opende Mama Kivu, samen met FEPSI, Maison Ngulo, een opleidingscentrum en doorganghuis voor slachtoffers van seksueel geweld. Dankzij de KBS kunnen we fiscale attesten afleveren voor schenkingen vanaf €40.
Je kan je steun voor dit project als volgt overmaken:

  • Online een gift overmaken
  • Voor een gift vanuit België via overschrijving op bpost bank IBAN: BE10 0000 0000 0404 BIC: BPOTBEB1, graag deze bankmededeling gebruiken: 128/2818/00081

Blijf op de hoogte van dit project

Volg ons op Facebook