Steun ons

Steun ons

Mama Kivu ondersteunt en bekrachtigt initiatieven van sterke vrouwen in Oost-Congo. Zo werd er ondertussen in Noord-Kivu een vrouwenvoetbalcompetitie opgericht, gelinkt aan sociale projecten die de speelsters helpen hun levensomstandigheden te verbeteren. Ook wordt er vandaag samengewerkt met Fepsi, een opvangcentrum voor slachtoffers van seksueel geweld in Butembo, opgericht door lokale moeders, die de slachtoffers in hun omgeving hulp wilden bieden. Samen met hen proberen we de jongste slachtoffers te helpen terug naar school te kunnen. De succesvolle samenwerking leidde in 2015 ook tot de opening van Maison Ngulo, een opvanghuis en opleidingscentrum voor slachtoffers van seksueel geweld.

Wil je zelf de vrouwen financieel een duwtje in de rug geven? Aarzel niet en doe een schenking via het rekeningnummer BE28 9731 3612 8420.

Fiscaal attest

Een gift van minimaal 40 euro op jaarbasis geeft je recht op een fiscaal attest.
Om een attest te kunnen afleveren moet je eerst je gift registreren en vervolgens op een apart rekeningnummer BE50 0011 2745 2218 storten met als mededeling 'GIFT'.

Registreer je gift

Fiscaal attest