Verkoop Bier en Manden

Doorheen het jaar verkopen vrijwilligers van Mama Kivu bier, manden en dvd's ten voordele van de projecten in Oost-Congo.

Bier 'Mama Kivu'Verkoop Bier en MandenVerkoop Bier en Manden

Ons 'vrouwvriendelijk' bier

Brouwerij 't Paenhuys brouwt ten voordele van Mama Kivu een heerlijke trippel van 8° en een Ale van 5,6°. Het bier wordt in flessen van 75cl verkocht en kan via de vrijwilligers aangekocht worden of besteld worden door het contactformulier in te vullen op deze website.
PRIJS: 9 euro
Bestel via het contactformulier.

Manden en tassen uit Maison Ngulo

Deze manden werden gemaakt door de vrouwen van Maison Ngulo, een opleidingscentrum voor slachtoffers van seksueel geweld en HIV/AIDS-patiënten. Met de opbrengst van deze verkoop financieren we de noodopvang van slachtoffers van seksueel geweld die medisch hersteld zijn, maar nog niet opnieuw naar huis kunnen of door familie kunnen worden opgevangen. Voor een verblijf van gemiddeld 6 maanden wonen ze in Maison Ngulo. Overdag volgen ze samen met de externen een opleiding naaien of manden vlechten.

Dit opleidingscentrum is een initiatief van Mama Kivu. De werking wordt gecoördineerd door FEPSI, een lokale vrouwenassociatie die slachtoffers van seksueel en oorlogsgeweld medisch, sociaal en psychologisch bijstaat.

PRIJZEN: Mini = 10 euro I Klein = 15 euro I Groot = 20 euro

DVD Backup Butembo

Deze bijzondere documentaire vertelt het verhaal van buitengewoon sterke vrouwen in Oost-Congo. De regio is al ruim 15 jaar het strijdtoneel van een bloedig conflict. In de stad Butembo groeit een positief verzet. De bevolking probeert de controle over haar lot en leven terug te krijgen. Wanneer het geweld in en rond Butembo toeneemt, kijken de inwoners niet langs de zijlijn toe. Ze lopen het gevaar soms letterlijk tegemoet.

Backup Butembo is een film van Elien Spillebeen en Martijn D'haene. De opbrengst van de dvd-verkoop gaat naar de projecten van Mama Kivu.

PRIJS: 15 euro

Wenst u ons bier, de manden of de dvd te bestellen? Of wil je zelf een verkooppunt starten?

Neem contact op