Bestel hier je Bertelaar 2024

28/08/2023 - 20:17

366 blaadjes gidsen je op Berts wijze door 2024. De Bertelaar is een unieke en afwisselende scheurkalender waarmee je Mama Kivu en Samugam een hart onder de riem steekt. Bestel hem nu al!

Bert Begin stunt opnieuw! 36 jaar geleden geraakte de Izegemnaar levensgevaarlijk gewond bij een verkeersongeval. Sindsdien is hij volledig verlamd en afhankelijk van ademhalingsondersteuning. Bert is desondanks een bijzonder actieve en betrokken burger. 2023 weidde hij volledig aan het plannen en uitwerken van een scheurkalender.

De kalender zit puzzels, weetjes, grapjes raadsels en is volledig door Bert samengesteld. Elke dag van dit schrikkeljaar verrast Bert je met een nieuw blad.

Niet voor het eerst wijdt hij zijn tijd en energie aan het goede doel. De opbrengst van de scheurkalender gaat ook nu weer volledig naar Samugam en Mama Kivu, twee organisaties die hem nauw aan het hart liggen.

Tot 1 november kan je de kalender bestellen. Bert is ambitieus, maar wil ook niet onbezonnen printen. Daarom vraagt hij op voorhand je bestelling te plaatsen. We Bert kent, kan rechtstreeks contact opnemen. Wie hem niet kent, kan dat ook via Mama Kivu, via dit formulier.

Als je dat wenst, kan je ook je verjaardag doorgeven, dan staat die mee op de kalender.

Lees hier de persoonlijke oproep van Bert:

Hoe gaat het ? Zou u mij kunnen / willen helpen met iets ? Ik heb me de afgelopen maanden intensief met iets beziggehouden, nl. met het maken van een scheurkalender voor het jaar 2024 ! Ik heb daarin (ik ben nog altijd bezig trouwens) 366 pagina’s naar behoren proberen in te vullen met van alles en nog wat. Gaande van -Zelfgemaakte kruiswoordraadsels -Grapjes -Ernstigere zaken -Persoonlijke gebeurtenissen -Wist-je-datjes -qr-codes die verwijzen naar oa. muziek , filmpjes -enz. Ik ben van plan die te verkopen voor € 20 en de opbrengst gaat integraal naar Samugam in India en Mama Kivu in Oost-Congo. Omdat die kalenders laten drukken, nogal wat geld kost, hoop ik dat er zoveel mogelijk mensen mijn kalender willen aanschaffen en ook omdat ik er behoorlijk veel werk heb ingestoken ! Zoals jullie mij kennen, ga ik niet voor 100 kalenders hé, maar voor een veelvoud ervan ! Dus laat dit maar goed rondgaan zodat er zoveel mogelijk mensen ervan op de hoogte zijn ! Ik zou voor 1 november het aantal te bestellen kalenders willen weten EN iedereen die wil kan zijn of haar verjaardag doorgeven zodat ik die er nog kan bijvoegen . Kunt u mij helpen om zoveel mogelijk kalenders te kunnen verkopen ? Vele groetjes, Bert

Een voorsmaakje van De Bertelaar

Bestel hem hier

Bertelaar