Bestel je Bertelaar

Tot 1 november kan je De Bertelaar bestellen. Bestel er eentje voor jezelf, maar ook je vrienden, collega's, familie en buren!

Bericht van Bert:
Ik heb me de afgelopen maanden intensief met iets beziggehouden, nl. met het maken van een scheurkalender voor het jaar 2024 ! Ik heb daarin 366 pagina’s naar behoren proberen in te vullen met van alles en nog wat. Zelfgemaakte kruiswoordraadsels, grapjes, ernstigere zaken, persoonlijke gebeurtenissen, wist-je-datjes, qr-codes die verwijzen naar oa. muziek , filmpjes.

Ik ben van plan de kalenders te verkopen voor € 20 en de opbrengst gaat integraal naar Samugam in India en Mama Kivu in Oost-Congo. Omdat die kalenders laten drukken, nogal wat geld kost, hoop ik dat er zoveel mogelijk mensen mijn kalender willen aanschaffen en ook omdat ik er behoorlijk veel werk heb ingestoken !

Zoals jullie mij kennen, ga ik niet voor 100 kalenders hé, maar voor een veelvoud ervan ! Dus laat dit maar goed rondgaan zodat er zoveel mogelijk mensen ervan op de hoogte zijn !

Ik zou voor 1 november het aantal te bestellen kalenders willen weten EN iedereen die wil kan zijn of haar verjaardag doorgeven zodat ik die er nog kan bijvoegen . Kunt u mij helpen om zoveel mogelijk kalenders te kunnen verkopen?

Vele groetjes, Bert

* deze verjaardagen zullen op alle kalenders gedrukt worden